MYT TILKOBLEDE TJENESTERTING SKJER NÅR DU BLIR MED.

TING SKJER NÅR DU BLIR MED.

Enten du er i bilen eller utenfor kan du få info om din Toyota med MyT, en rekke forskjellige tilkoblede tjenester som er tilgjengelige via MyT-appen på mobilen og MyT Multimedia på skjermen i bilen, alt for å gjøre det sikrere og morsommere å kjøre.

Optimaliser kjøringen din
Du kan ta kontakt med MyToyota-appen (eller gjennom MyToyota Portal) om kjørestilen/oppførselen din basert på geolokaliseringsdata, gyro- og G-sensorer, kjørelengde og forbruk. Disse postene vil bli gjort tilgjengelig per tur. Du kan markere hver enkelt tur som enten ""Privat"" eller ""Arbeid"" og generere en rapport der du kan se hendelser som for eksempel hard bremsing og hard akselerasjon, med tid og sted.
Fjernfunksjoner
Avhengig av hvilken tilkoblet bilenhet Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, viser MyT-appen batterinivået og gjenværende rekkevidde for plug-in-hybrid eller elbil. Gjenværende rekkevidde er angitt i km, men kan avvike fra rekkevidden som vises i bilen. Du bør alltid henvise til indikasjonen på batteriet på instrumentpanelet til Toyota-kjøretøyet ditt, og Toyota påtar ikke noe ansvar i tilfeller med ufullstendig eller unøyaktig informasjon som vises i MyT-appen. I tillegg lar denne tjenesten deg eksternt planlegge en ladeøkt for bilen din. På toppen vil du være i stand til å forvarme eller kjøle ned plug-in hybrid eller ditt elektriske kjøretøy til ønsket temperatur og starte avising på front- eller bakruten. Denne funksjonen lar deg også sette en eller flere tidsplaner for forvarming eller kjøling av bilen eksternt.