Om oss

Brages Bilforretning AS er en av de største Bilforhandlerne i Møre og Romsdal, takket være en solid økning i etterspørsel gjennom mange år. Vi har forhandlet Toyota siden 1980, og på vårt nye anlegg på Digerneset finner du fra 3. juni 2019 en omfangsrik salgsavdeling, et komplett delelager og et mekanisk verksted. Velkommen til oss!

Brages Bilforretning AS er autorisert Toyota og Lexus forhandler med salg av nye og brukte biler, bilverksted, delesalg og dekkhotell. Vi utfører alle servicer, reparasjoner og PKK på Toyota og Lexus, i tillegg til at vi har eget skadesenter i Langøyvegen i Breivika, der vi utfører skadereparasjoner.

Brages Bilforretning ble etablert i Ålesund i 1980, men har røtter tilbake til 1936 fra Åndalsnes og har forhandlet Toyota i Møre og Romsdal siden 1972. Gjennom en lang historie med Toyota har vi utviklet tung erfaring og kompetanse på Toyota. Brages Bilforretning AS er en del av Brages konsernet med Toyota avdelinger i Ørsta (Toyota Sunnmøre AS) og Kristiansund (Autoservice AS).

I tillegg har vi skadesenter i Ålesund (Brages Bilskadesenter AS) og i Kristiansund/Frei (Øyes Karosseri AS).

Vår visjon er å være distriktets fremste og mest respekterte leverandør av biler og servicetjenester, og hos oss er kunden alltid i fokus.

Velkommen til oss!