Prius+ Seven

Hybrid kjøreglede i familieformat

Fra kr 343.800,-

Prius+ Seven. Hybrideffektivitet i familieformat.

Prius+ Seven har fått et design og løsninger som passer perfekt for aktive familier og andre bilbrukere med ekstra plassbehov. Den gir plass for opptil 7 personer og 5 av setene kan felles flatt ned i gulvet i alle mulige kombinasjoner slik at bagasjerommet blir hele 1.750 liter. Takket være hybridteknologien er dette en flerbruksbil med enestående drivstofføkonomi og svært lave CO2-utslipp.

Intelligent evolusjon

Prius+ Seven er en bil som skiller seg ut: Et dynamisk utseende kombinert med utallige muligheter.

Tenk deg å starte dagen i en Prius+ Seven. Kast et blikk på den der den står utenfor boligen din, den har særpreg og er avansert. En moderne front, og lyktene med LED-teknologi sørger for å gjøre tilværelsen langs veiene lysere og tryggere.

 

Nyt kjøregleden igjen

Kjøring er en del av et travelt liv: Hva om du hadde en bil som gjorde det enklere å få gjort det meste, samtidig som den var morsom å kjøre?

Hvor kjører du en vanlig dag? Innom skole, til jobben, hjem i rushtrafikken? Hver eneste dag fylt av travelhet og stadig køkjøring? Tenk deg å kunne nyte den myke, stille hybridopplevelsen og alt det positive den høye komforten betyr for de som sitter inne i bilen. Samtidig som den er snill mot miljøet utenfor. Prius+ Seven er en stasjonsvogn for den bevisste familien.

 

Informasjon i siktlinjen din

Kjøring i tett trafikk kan være krevende, men avansert teknologi i Prius+ Seven gjør hverdagen bak rattet enklere.

Trafikken krever oppmerksomhet: Travelheten i morgenrushet, et møte er flyttet, barna i baksetet blir utålmodige - og alt skjer samtidig. Prius+ Seven gjør det enklere for deg. Viktig informasjon dukker opp på frontruten, sikkert plassert i synsfeltet, takket være frontrutevisning (Head Up Display/HUD), mens den intelligente parkeringshjelpen (IPA) bidrar til å gjøre parkering raskt og uanstrengt.

 

Fra 2 til 7 seter - Utallige muligheter

Enten du skal hente nye møbler eller vil kjøre venner dit de skal, tar Prius+ Seven utfordringer på strak arm. Med denne bilen har du utallige muligheter - inntil 7 personer eller et bagasjerom på maksimalt 1.750 liter*.

*Totalt bagasjeromsvolum når 2. og 3. seterad er lagt helt sammen, slik det er mulig med Toyota Easy Flat 7-system

5 passasjerplasser - 3. rad foldet sammen:
Som femseter, rommer bagasjerommet hele 784 liter.

6 Passasjerplasser:
Ta et av setene på 3. seterad i bruk.

5 passasjerplasser - Høyre sete på 2. og 3. rad foldet sammen:
En løsning som gir plass til lange objekter.

2 passasjerplasser - 2. og 3. seterad foldet sammen:
Når du trenger plass: 2 personer + 1.750 liter bagasje.

Innebygd passiv sikkerhet

Aktiv sikkerhet for din trygghet

Vi prioriterer sikkerhet for at du skal føle deg trygg.

Vi vet at høy sikkerhet er det viktigste i en familiebil. Derfor er Prius+ Seven konstruert med fokus på passive sikkerhetstiltak. Den har syv kollisjonsputer og kupéen er omgitt av ekstra forsterkninger. I tillegg kommer en rekke avanserte, aktive sikkerhetsteknologier som radarbasert kollisjonsvern* (PCS) og Adaptiv Radar Cruise Control* (ACC).

*Kollisjonsvern (PSC) og Asaptive Cruise Control (ACC) er standard fra Executive Skyview utstyrsgrad.

Kollisjonsvern (PCS)

PCS bruker radarteknologi for å forutse mulig kollisjonsrisiko med andre biler eller hindringer på veien foran. Om det oppstår fare, iverksetter systemet en serie sikkerhetstiltak som bidrar til å redusere risiko og eventuelle skader om det skulle oppstå en kollisjon.

Dekktrykkvarsling (TPWS)

TPWS har en sensor i hvert hjul som registrerer lufttrykket i dekkene kontinuerlig. Sensorene er knyttet til en indikator på intrumentpanelet som lyser opp dersom dekktrykket synker under anbefalt nivå.

Bakkestarthjelp (HAC)

HAC gjør det enklere å starte i bratte motbakker ved at bremsene holder bilen i to sekunder etter at føreren flytter foten fra bremsepedalen til gasspedalen. Dermed slipper du at bilen triller bakover.

Adaptiv Radar Cruise Control (ACC)

ACC sørger for at bilen har konstant hastighet samtidig som den holder riktig avstand til bilen foran. Om avstanden blir mindre, reduseres hastigheten automatisk, og om nødvendig sørger systemet for at bremsene aktiveres.

Forbruk blandet kjøring Prius+ Seven, utslipp CO2 og NOx iht. NEDC Correlated: fra 0,46 l/mil, fra 106 g/km og fra 6,5 mg/km. Med forbehold om skrivefeil og prisendringer.

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog