Comeback for Camry i Ålesund

Toyota Camry, storselgeren fra 1980- og 90-tallet, er endelig tilbake på veiene i Ålesund. – Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris vil friste mange, spår Toyota-forhandler Brages Bilforretning.

Det er 15 år siden forrige gang en ny Toyota Camry var å se i Ålesund. Fremover kan dette endre seg: Denne uken starter premieredagene for nye Toyota Camry Hybrid hos oss på Brages Bilforretning.

- Mange av våre kunder har gode minner fra Toyota Camry, som ble solgt i tusenvis av eksemplarer gjennom 1980- og 1990-tallet. Derfor har mange vært nysgjerrige når bilen nå kommer i ny utgave etter å ha vært borte fra det norske markedet i 15 år, sier Nils Christian Kaaresen, daglig leder for Brages Toyota.

Nye Toyota Camry har en 2,5 liters motor med imponerende effekt- og kraftressurser sammen med utmerket drivstofføkonomi, lave CO2-utslipp og er svært stillegående. Bilen har i tillegg svært god lydisolasjon som reduserer vei- og vindstøy. Bilen er bygget på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) som bidrar til de gode kjøreegenskapene. Et stivt karosseri, lavt tyngdepunkt og avanserte hjuloppheng med doble fjærben, sikrer et utmerket veigrep og komfort. Prisen på bilen starter på 441.000 kroner og det er kombinasjonen av lav pris og høy kvalitet som vil lokke mange, tror forhandleren.

- Denne bilen har et fantastisk utseende. Kombinasjonen av høy kvalitet, lav pris og alle fordelene til en hybrid fra Toyota, er blitt pekt på som elementer som utmerker seg. Den er fantastisk å kjøre og er i tillegg fullstappet med teknologi som tar kjøreopplevelsen til et helt nytt nivå.
Blant annet er en rekke avanserte teknologier for skiltgjenkjennelse og førerassistanse standard i nye Camry.

- Radarsensorer og kamera registrerer og varsler om potensiell kollisjonsrisiko. Det gjør det enda sikrere å ferdes på veiene, sier Kaaresen.

Premieredagene for Toyota Camry på Brages Bilforretning starter den 23. mai og varer til 31. mai. Dette er våre aller siste kampanjedager i våre lokaler på Moa. Den 3. juni åpner vi splitter nye salgs- verkstedlokaler på Digerneset. Hjertelig velkommen til oss!