Velkommen til Digerneset!

Nå skjer det! Mandag 3. juni åpner vi for første gang dørene til splitter nye lokaler på Digerneset. Her vil du finne en stor og luftig salgshall til alle våre Toyota-modeller, et topp moderne verksted som er perfekt tilrettelagt en optimal flyt samt et stort dekkhotell rett ved siden av. Velkommen på turen vår fra Moa til Digerneset - Dette skal vi feire med kanongode tilbud og super stemning fra morgen til kveld.

Vi har samme telefonnummer som alltid - 70 17 82 00.

Velkommen til Toyota

Vi gleder oss til å vise deg våre nye lokaler! Fra 3.-8. juni holder vi langåpent, slik at du får flere muligheter til å ta turen i en hektisk hverdag.

 

Toyota-servicen skal tas på Digerneset

Fra 3. juni vil alle verkstedstjenestene våre bli tatt på Digerneset. Så neste service blir i splitter nye lokaler, og vi gleder oss til å holde din Toyota i toppform.

Vil du kjøre Toyota?

Vi har biler som passer de aller fleste. Storfamilier, mindre familier, par, enslige, pendlere, bybeboere. Prøvekjør bilen som passer deg og din hverdag. Vi hjelper deg gjerne om du er usikker på den perfekte match.

Tid for EU-kontroll?

Skal vi få booket inn din EU-kontroll med en gang? Benytt skjema eller ring 70 17 82 00, så setter vi opp tid til din bil. Du kan kose deg i vår nye kundelounge mens bilen får en grundig sjekk.

Sjekk åpningstilbudene våre!

Under åpningsuken 3.-8. juni tilbyr vi ekstra gode tilbud på våre modeller, og nyhetene Rav4, Corolla og Camry er intet unntak!

Dråpe Pop Up-kafé

Lørdag 8. juni kommer Dråpe på besøk og setter opp en pop up-kafé med masse gode smaksprøver. De er på plass fra klokken 10.00-14.00.